adı geçen heykel sonunda yıkıldı, hiç yapılmaması gerekiyordu, sanatta özgürlükten bahseden avrupa, ve onlara yalakanan bazı kesimler, acaba bir Türk benzer bir çıplak rahibe heykelini istanbulun göbeğine çıtır rahibe diye dikseydi bunu hoş görürlermiydi?
ama asıl acı olan, dengesizin birinin bu heykeli yapıp oraya dikmesi değilde, heykelin yıkılmasının ardından, haberi veren haber sitesinde bazı kendini bilmez Türkler tarafından yapılan yorumlar..
Misafir08.12.2007 19:00
bir heykele bile tahammül edemeyen yobazların işi.
experienced08.12.2007 23:40
Ben heykeşi gerçekten beğendim, bir hakaret unsuru taşıdığını düşünmüyorum. Cinselliği hakaret olarak algılamak basit beyinlere has birşey olsa gerek diye düşünüyorum.
Misafir08.12.2007 23:51
tebrik ediyorum bu heykeli yapan insanı. kesinlikle bir TURK ten akil almis... arabi turklere DERS olsun..
Misafir09.12.2007 01:30
ya tamamen açık olanların da nü heykelleri yapılıyorda... Türbanlıların niye nü sü yapılmasın. Zaten hertarafı açıkta olan kapalı kızlar
yokmu? Sanatta herşey vardır. Bu da bilim dallarından birisidir. Özgürlükten bahseden zihniyetler bu tip özgürlüklerede ses çıkarmamalıdırlar. Bravo bu heykeli yapanlara.... Ötekilerde zaten bunu yıkarak gerçek yüzlerini gösterdiler. Kısacası Heykel görevini yerine getirdi...
bu toplum giderek kendini kaybediyor sanırım
- HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi