Kendine deger ve onun erdemlerini olgunlastir. Cunku sen bedeninle degil, ruhunla insansin
Mutluluk aradigin yerde degil cogu zaman en umulmadik yerde bulunur
Bu DÜNYADA 2 KUSURSUZ INSAN VARDIR. BIRI DOGMAMISTIR DIGERI ISE ÖLMÜSTÜR!!
Dusmanimin nefreti dostumun sevgisinden daha gercektir
Ask çocuklukta masum bir abilik, Gençlikte tatli bir serserilik Orta yasta yasal enayilik, ihtiyarlikta gevezelik, müsaadenizle aski inkar etmekte kelekliktir
Hadi LenGGg
Bügün olmaz isim var,yarin olmaz dersim var,öbür gün olmaz babam evde.......ulan anlasana gönlüm yok sende!
Günes dogarken uyan tatli olsada rüyan, kendi sevgine degil yaniz seni sevene inan!!!
Sen özleyenin özleminden habersiz yasayan özlenenlerin en özelisin,Bir tanem,sen benim ÖZLENEN ÖZELIMSIN...
BANA ÖYLE BİR MEKTUP YAZKİ SEVGİLİM AÇAR AÇMAZ DUYAYIM KOKUNU SEVDA ESSİN BAŞAK SAÇLARINDA SESİN YÜZÜMÜ RÜZGARLA BULSUN BANA ÖYLE BİR MEKTUP YAZKİ SEVGİLİM GELSİN BENİ EN KOYU ZULAMDA BULSUN VE ÖYLE BİR MEKTUP YAZKİ VARSIN ÖLÜMÜM OLSUN.
BU AKŞAM İÇİMDE TUHAF BİR SIKINTI VAR DÜNYADA SANKİ BİR BEN KALMIŞIM SANKİ HERKES NERDE KEDER VARSA BIRAKMIŞ BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIŞ ALMIŞIM ÖNÜMDE SÖĞÜT AĞACI HERZAMANKİ HALİYLE, ÇARESİZ HAVUZ SU RAHAT, İNSANLAR SUSMUŞ SESSİZ BİR YAĞMUR GİBİ BAŞLADI BENDE KONUŞMAK İHTİYACI!..
Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır...

İsyαn ...
|