Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2007   #15 (permalink)
*EyLüL* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 42
35 Mesajda 49 Kere Teşekkür Aldı
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 720
*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all
*EyLüL* *EyLüL* isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
KroNıK_CaDu =)

Standart Cevap: Mantik,zeka Sorusu

Alıntı:
Aysegul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Soru:Ben, Eren Ve Evren'den 25'er Ytl BorÇ Aliyorum.toplam 50 Ytl Oluyor.bu Ellİ Ytl Nİn 45'İyle Bİ Kazak Aliyorum.gerİye 5 Ytl Kaldi.5 Ytlden 1'er Ytl Eren İle Evren E Gerİ Verİyorum.24'er Ytl Borcum KalmiŞ Oluyor.olan Borcum Toplam 48 Ytl Ve Elİmde De 3 Ytl Em Kaldi.ee Toplayinca 51 Ytl Oluyor.oysakİ Ben 50 Ytl BorÇ AlmiŞtim.bu 1 Ytl Nerden Çikti?

cevap veriyorummmmmmmmmmmmmmm heheee

24leri hesabaa katmayınn
şimdi 45 ytl ye kazak aldım mıı eveteren ve evrene borc aldığım için 2 mılyon veriyorum geriye kalan param 3 ytl yani arkadaşlarr

45+2+3=50 kaybolan 1 ytl felan yok sızın anlıycanıssneysee burda cumlede sasırtmaccaaa varr dikkatlii okursanız ve dinlerseniz bulabilirsiniz

saol aysegull
Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım.Karanlığında aydınlığım olsun diye.Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum,bıraktığım yerden dönesin diye...Vazgeçilmezim sıra sende gururunu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğin ile donat

(ISSIZ ADADAN ÇOK AMA ÇOK UZAKLARDAN...._*EyLüL*_)

http://img364.imageshack.us/img364/7818/avatarbw9.png