Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2007   #11 (permalink)
*EyLüL* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 42
35 Mesajda 49 Kere Teşekkür Aldı
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 719
*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all*EyLüL* is a name known to all
*EyLüL* *EyLüL* isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
KroNıK_CaDu =)

Standart Cevap: KüLkEdIsI:) HAKKINDA

ayıp bana yaa cokkkkkkkkkkkkkkkkkk ayıpp slakkk bennnnn ne geri kafalıyım heeee:(:(:(

AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm ösür dilerimmmm unuttuğum için seniiiii o benim askım olur biz onunla beraberken öle eğleniyoruz kiiiii öle guluyoruz kıııııııııııııııııııııı evlencez biz onlann kıskananlar catlasınn(+)hehehehe

oonu ilk mouse yemesi ile tanıdığım hiç ummadığım bir anda cıktı ve ben mouse yıyom dediii sasırdım tabii herkes gibi ama herkes alışmıştıı ne mouse mu yıyon dediğimdeeee guldu yoksa sen bilmiyomuydun dediiii meğer buna mouse dayanmıyomussss banada öğretsene dedim dedimmmm........derken tanıstık kaynastıkkkk ben hayatımda hiçbir kıza askım die hitap etmem ama GÜLŞAHım baskkkaaaaa bambaskaa

bitirmeden önceee yine tanıdığıma cokk sevindiğimm kişilerdenn biriiiiiiiiiiii askım o benüm sulanmayınn:(:(onaaaaa seni cok sefiorumm askımmmmm hep gul ve hep gulelım beraber emii su aralar göremiyom seni ama:(:(biliyomkii dönüşün muhtesem olucakkk seni seviyorum askımmmmmmmmmmmm
Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım.Karanlığında aydınlığım olsun diye.Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum,bıraktığım yerden dönesin diye...Vazgeçilmezim sıra sende gururunu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğin ile donat

(ISSIZ ADADAN ÇOK AMA ÇOK UZAKLARDAN...._*EyLüL*_)

http://img364.imageshack.us/img364/7818/avatarbw9.png