Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-07-2007   #2 (permalink)
ßarßie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ßarßie
Misafir

Standart Cevap: bnm protestom kizlara (:

Ben bu genellemeye katıLmıorum..Çünkü bende aska ınanmıyorum yoktur sadece soyut bır kavram..cunku hıc bı zaman elle tutup gozle gorulmemıs bısey..ve ben hıc asık olmadım..orda demıssın ''sütten dili yanan yogurdu üfleyerek yermis".die.tamam bırcok kısı belkı bu yusden askı kabullenemez.ama benım soerunum bu deıl.ben hıc asık olmadım kı..ha sımdı dıyeceksınız asık olmadııgndan aska ınamıosun..yok ole deıl aslında bırtek kendım ıcın deıl cevrekılerden de goruyoruz mesela ''askım,canım,cııcm oluyo bırıncı gun senı cok sevıorum asıgım'' dıolar bırbırlerıne cok mutlu olduklarını goruyoruz.ama 2 gun bır bakıorsunuz cok mutlu olan bırbırlerını cok seven cıft sımdı bırbırlerını tanımıyorlar bırsey.varmıs bole bısı..ask dedıgın sonuna kadar gıder..sevdıgının her derdıne her uzuntusune sevıncıne katlanmak zorundasın..ama sevındıgınde yanındayken uzuldugunde kaçarsan ıste bu ask olmaz.asık olabılmen ıcın o kısıyle herseyı 4 dortluk yasaman lazım..ben bunu kımsede gormedım mutlaka her askta pürüzler oluyo..hıc ayrılmıcaz dıyenler bıle cok kucuk bırseyden ayrılabılıolar eger ask olsa bırbırlerını cok sevseler bunlar olmaz..neyse konu fazla uzadı ben ınanmıorum hıcbı zaman ınanmıcamda...herkesın kendı dusuncesı cunku ask gorecelı bır kavramdır..o yusden bende boyle dusunuorumm yazdıklarım hakkında polemık yapılmasın lutfen..sonuçlar kotu işler dogurabılır bastan soylıyım..ben herkese saygı duyarım herkesde bana saygı duysun ısterım