Konu: İtiraf Et
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2007   #31 (permalink)
joniwayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 63
Teşekkürler: 265
30 Mesajda 35 Kere Teşekkür Aldı
Itibar Gücü: 757
joniwayt is a glorious beacon of lightjoniwayt is a glorious beacon of lightjoniwayt is a glorious beacon of lightjoniwayt is a glorious beacon of lightjoniwayt is a glorious beacon of lightjoniwayt is a glorious beacon of light
joniwayt Erkek joniwayt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
joniwayt

Talking Cevap: İtiraf Et

Alıntı:
Lollypop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Itıraf edıyorum...Yasmak bana qore deıL.hayatım alt ust oldu.bı ınsan yuzunden.Napıcamı hıc bılmıyorum.Etrafım da benı sewen o kadar cok kısı war ama ben sadece onun bana tek bır sozuyle mutlu olmayı becerebılıyorum.Yasamaktan nefret edıyorum.18 yasındayım we 18 senelık bı acı cekıyorum.Kendımı öldürdüm kendi içimde.Yaşayamıyorum artık hiçbir şeyi.Derdimi , kederlerimi bütün bu isyanları iki dudaqımın arasındaki qülücüklerin ardına saklıyorum.Her qülüşümde bir yerlerim acıyor we içimden bişeyler qülmek senin hakkın deil diyo.İçimde yarattıqım depremler benimle birlikte bir fay hattına sıkışıp kalacak.Herşeyi içime attım.Bunaldım çok bunaldım.Herkesi kırıyorum en sewdiklerimden nefret etmeye başladım.Kocaman bir boşluktayım we ışıqım yok.Ne olduqumu , kim olduqumu bilmiyorum.Aydınlıqı da çıkmaya korkuyorum.Tamamen yok olucam bunu da bılıyorum.Sessızlıkte attıqım cıqlıklar boqazımı tırmalıyor.Hayattan we yaşamaktan nefret ediyorum.
loli sen neler yazmışsın böyle yav kıyamam sana canım benim