Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007   #3 (permalink)
aktors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 3
Teşekkürler: 1
13 Mesajda 30 Kere Teşekkür Aldı
Ruh Halim:
Itibar Gücü: 744
aktors is a glorious beacon of lightaktors is a glorious beacon of lightaktors is a glorious beacon of lightaktors is a glorious beacon of lightaktors is a glorious beacon of lightaktors is a glorious beacon of light
aktors Erkek aktors isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
EDİTÖR

Unhappy Cevap: Artık Durun !

ilkim açtığın konuda sana katılmayı çok isterdim fakat üzgünüm.banlamalar arttı çünki maalesef üyelerimizin bazıları laçkalaşmaya başladı. yapılan banlamaların keyfi olduğu konusuna katılmıyorum. çünki son dönemde yapılan banlamaların çoğuna şahit oldum. maalesef forum sayfasını kenar mahalle kavgaları gibi kullananan üyelerimiz oldu. bu insanları banlamadan önce defalarca uyardık fakat sonuç alamadık. hatta admin ekrem hepsine şans tanıdı beraber uyardık fakat tavırları değişmedi. ve banlandılar. diğer taraftan banlama yetkisi adminde olsun diyorsun. kabulümdür; fakat o zaman adminlerin heran kanalda olması lazım. ben bu güne kadar bir kişiyi banladım onuda ekreme danışarak banladım. O da ekremin farketmediği iğrenç bir olayı fark ettiğim için banladım. kusura bakma ilkim sana katılamıyorum; kanala haftada iki gün gelerek banlamaları eleştiremezsin.ben sabah 09:00 dan itibaren 19:00 a kadara 10 saat kanaldayım ve yapılanların da az çok farkındayım. chat sayfası da olsa insanlar birbirlerine saygıyı ve hitabeti öğrenmek zorundalar. öğrenemezlerse giderler. ve gidene kal kalana git demeyiz
The Following 4 Users Say Thank You to aktors For This Useful Post:
asi__kız (16-03-2007), esesgokhan26 (15-03-2007), kiraz (15-03-2007)