Alıntı:
yesimm Nickli Üyeden Alıntı
şimdi bende sana bişey söyleyim inanç.ben tam 7 senedir bir okulun derneğindeyim.çalışmaya başlamadan önce 4 sene sürekli okuldaydım.gönüllü olarak ve boş derslere dahi girdim.bu yüzden bu konu hk yorum yapabileceğimi ve boş konuşmadığımı düşünüyorum.
bir ilk önce konuyu anladığını düşünmüyorum.biz burda verilen bilgilerin gerekliliğini veya gereksizliğini tartışmıyoruz.tartışılan konu saygı.ha diyosan gereksiz bilgiler veriyorlar can sıkıntısından eğitimcilere sarıyoruz orasını tabi bilemem.ama şunuda söyleyim bunun da doğru bir davranış olduğunu hiç düşünmüyorum.böyle bir şey bahane olarak gösterilemez.
öğrenciler neyi kanıtlamaya çalışıyor bana bunu açıklayabilirmisin? okulda işte şu öğrenci öğretmene şunları yaptı demelerini parmakla gösterilip önplana çıkarılmayı okulda "number one" olmayımı istiyor?
eğer parmakla gösterilmek istiyorlarsa bence başka şeyden dolayı olsun ki kalıcı olsun !!!
|
ya bak benim dediğimden çok farklı şeylerden sen bana saygıdan bahsediyon ama ben ise fazla bilgiden gereksiz bilgiden yani sen bana bunu açıkla