Konu
:
=hayal=
Tekil Mesaj gösterimi
12-02-2007
#
18
(
permalink
)
200
Konular
:
42
: 33
35 Mesajda 49 Kere Teşekkür Aldı
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı
: 730
*EyLüL*
KroNıK_CaDu =)
Cevap: =hayal=
şimdi siteye öle dolaşırken harstladım maksat muhabbetti ama merve ve ecem cidden çok tatlılar beni iyi ağırladılar saolsun emrahta öle çok güzel bir site ve bu sitedede çok tatlı insanlar var
emrahta bunlardan biri henüz yeni tanımalarına rağmen hemen arkım oldular
saolun
emrah.....
hımmmmmmmmmm 5 harften oluşan ve sanki bakıştada bir o kadar 5 bilinmeyenli denklem gibi duran biri bilmiyorum aslında pek fazla tanımıyorum ama chat bölümünde muhabbet etmişizdir
iyi hoş bir çocuk aslında şöyle bakıpptaaa şey demek geliyo içimden ulen nasıl bişeysin sen (yeni tanıştıklarıma dediğim bişeydir)ama susuyorum eve t cok tatalısın çok şekersin çok güzel bir muhabbetin var saol benimle muHABBET EDTİİĞİN İÇİN VALLA HEPİNİZ COK TATLISINIZ YENİ YENİ ALIŞIYORUM AMA DURN BAKEM ÜYE NOTUDA YAZIYORUM TEK TEK TANIDIKLARIMA
NEYSE SAOL VALLA ÇOK İYİSİN ÇOK CANAYAKINSIN BENİ BİR ARKADAŞIN OLARAK GÖRDÜĞÜN İÇİN SAOL YA:(:(:(
(SANKİ İLKOKUL HATIRA YAZIYORUM)
BANA BU TEMİZ DEFTERİNDEN KİRLİ BİR SAYFA AYIRDIĞIN İÇİN SAOL CANIM UMARIM HEP MUTLU UMTLU OLURSUN BENMLE PAYLAŞTIĞIN HERŞEY İÇİN(BELKİ PAYLAMADIK AMA O DA OLUR İNŞ.)
çok çok saol canım hadi bakalım umarım herşey gönlünce olur saol hoşça kalll......
Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım.Karanlığında aydınlığım olsun diye.Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum,bıraktığım yerden dönesin diye...Vazgeçilmezim sıra sende gururunu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mükemmelliğin ile donat
(ISSIZ ADADAN ÇOK AMA ÇOK UZAKLARDAN...._*EyLüL*_)
http://img364.imageshack.us/img364/7818/avatarbw9.png
The Following 4 Users Say Thank You to *EyLüL* For This Useful Post:
kiraz
(12-02-2007)
*EyLüL*
Açık Profil bilgileri
*EyLüL* nickli üyeye özel mesaj gönderin
*EyLüL* - Daha fazla Mesajını bul