Konu: mustafa_1903
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2007   #5 (permalink)
€zom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular: 8
Teşekkürler: 673
244 Mesajda 413 Kere Teşekkür Aldı
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 915
€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of€zom has much to be proud of
€zom €zom isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
cadaloz

Standart Cevap: mustafa_1903

önce bir cigara yak okurken daha cok zevkli oluyor
bööööööööö mustiii
ya iyiki bu fuirsati bana verdiniz bana neler cektiriyor bilseniz iciniz acir halime
cin iskencesine mahkum kaliyorum resmen diri diri öldürüyor beni (biraz abartim cocugu millet korkacak)hele bide msnde konusunca insani öyle bir esri aliyor ki kimseyle konusamazsin beni dinle sana bir sey anlatiyorsam dinliyeceksin ve hemen cevap vereceksin yoksa ucarim sana diyor zaten korkudan dinlemek zorunda kaliyom anlicaginiz sakin selam vermeyin yoksa benim cektiklerimi cekersiniz
Neyse onlar sakaydi tanidigim icin hic bir zaman keske tanimasaydim diyecegim bir insan tek keskem neden önceden tanismadigmizdir
bir abi gibi dinler ve yardimci olur pek beceremiyor ama yinede yardim ediyor saka saka vallah birgün bir ariza cikti bir arkadasla konuya girdigi gibi konuyu cözdü ama ona tek kizdigim konu benle kanka olmadi gerci onun sucu yok yan etkenlerden dolayi olmadim(yan etkenler emrahve gokca)
ay yine cenem düstü iyiki varsin abe
The Following User Says Thank You to €zom For This Useful Post: