Konu
:
Kampüste Karpuz[[[arkadasımdan ıncıler yıne:)
Tekil Mesaj gösterimi
27-07-2006
#
1
(
permalink
)
77
Konular
:
36
Teşekkürler
: 0
2 Mesajda 2 Kere Teşekkür Aldı
Itibar Gücü
: 968
pienrx
Yazar
Kampüste Karpuz[[[arkadasımdan ıncıler yıne:)
Bir gün sınıftan iyi olduğum bir kaç arkadaşımın canı karpuz istedi onlar kampüs yurdunda kaldığı için merkeze inmeleri zor bende merkezde kaldığım için dedim ki kendi kendime ben alıyım karpuzu beraberce yeriz kampüste.. Ertesi gün oda arkadaşlarımla beraber kampüse giderken aldım karpuzu ama oda arkadaşlarımın tepkilerini görün kampüse karpuz gider miymiş olmayan karizma çukura girermiş, götürürsen seni tanımayız vs vs.. bende öyleyse tanımıyın ne yapayım dedim aldım karpuzu aksi gibi o gün elimde ders kitaplarım resim kağıtları bir sürü ıvır zıvır yanımda da 3 kiloluk karpuz otobüse bindim tabi bir elimle karpuzu diğer elimlede resim kağıdını falan tutuyorum bir ara elim çok yoruldu bende karpuzu yere koydum ama karpuz otobüsün içinde yuvarlana yuvarlana en önden en arkaya doğru gitmez mi ben yerlerde karpuz arıyorum oda arkadaşlarım ve tüm otobüs bana yıkıla yıkıla gülüyor karpuz kaçtıı diye neyse arkada oturan bir çocuk yakalamış ta bana geri verdi bende akıllandım tabii birdaha bırakır mıyım. Neyse bizim arkadaşların yanına götürdüm karpuzu önce çok şaşırdılar sonrada bigüzel yedik. Ama hala anlayamıyorum nevar bunda üniversiteye karpuz gitmez mi?
pienrx Nickli Üyeye Özel Mesaj Gönder
pienrx - Daha fazla Mesajını bul