Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008   #201 (permalink)
bucocukdeli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Teşekkürler: 22
37 Mesajda 51 Kere Teşekkür Aldı
Ruh Halim:
Itibar Gücü: 663
bucocukdeli_06 is a splendid one to beholdbucocukdeli_06 is a splendid one to beholdbucocukdeli_06 is a splendid one to beholdbucocukdeli_06 is a splendid one to beholdbucocukdeli_06 is a splendid one to beholdbucocukdeli_06 is a splendid one to beholdbucocukdeli_06 is a splendid one to behold
bucocukdeli_06 Erkek bucocukdeli_06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Yazar

héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé çaLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR..!

baSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!

biR buqüN iKi yaRıNa bédéL qiBi.!

öLüm héR néRédéN vé naSıL qéLirSé qéLsiN, sava$ sloganLarıMız kuLaktaN kuLaqa yayıLacakSa vé siLahımıZz éLdéN éLé qécécékSé öLüm ho$ qéLdi seFa qeLdi

héR$éY üstüNé qéLioSa biLki séN téRs gidioSuN..!

farKédiLmek içiN faRk yapMak faRk yapMaK içinSe méydaN okuMak qérekir.!

kıZLarıN kaLbi mézaR qibiDir bir qiRéN biR daha cıKamazZ..éRkékLériN kaLbi iSe bé$ yıLdızLı otéL qibiDir qiRéN çıKaN beLLi oLmaZz..!

öNéMLi oLaN biriNi buLmak déqiL buLduqun ki$iYi téK vé soN yapMak..!

ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.!

$iMdi céK qiT..aDın batSın caN biLmi$tiM seni..!!

İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !

césaRéTimiN bittiqi yerDe esaRétim başLar.!
Kelimelere sığmaz, Sayfalar sürer beni anlatmak.. Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın, Yaşayan bilir beni, yaşamayan anlamaz Aradıklarım ZaR atMam... $aNsa iNaNmaM... $aNs warSa da beN yaRatıRım... KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... BaktıM oyuN sıkTı, bıRakıR kaLkaRıM